Taxatieverslagen online

De online communicatie tussen gemeenten en burgers met betrekking tot de vastgestelde waarde, wordt mogelijk gemaakt door de taxatieverslagen online module van TACCENT.

Belanghebbenden kunnen met behulp van de taxatieverslagen online module van TACCENT digitaal de beschikking krijgen over het taxatieverslag. Daarnaast biedt deze module ook de mogelijkheid om belanghebbenden in een vroeg stadium op de hoogte te brengen van de kenmerken van een object (voormelding) en hen daarop te laten reageren. Voorts kunnen belanghebbenden van de taxatieverslagen online module gebruik maken bij het indienen van een bezwaarschrift.

Naast specifieke objectkenmerken is er in de module een informatief gedeelte opgenomen, waarbij wordt ingegaan op de Wet WOZ en antwoord wordt gegeven op veel gestelde vragen.

Door middel van een koppeling op de gemeentelijke website worden belanghebbenden doorverwezen naar een afgeschermd gedeelte op de TACCENT website. De lay-out van de module wordt desgewenst geheel aangepast aan de huisstijl van de gemeente.

Contact

Wilt u meer weten over één van onze diensten, neem dan contact met ons op:

+3188 55 80 505
U kunt ook dit formulier invullen.

Direct inloggen:

Inloggen in TACCENT