Flitsbezwaren

Steeds meer gemeenten kiezen ervoor om na het verzenden van de beschikkingen extra aandacht te besteden aan het telefonisch beantwoorden van vragen en zelfs versneld en vereenvoudigd bezwaren af te handelen (de zogenaamde Flitsbezwaren). In dit kader is in TACCENT een handig hulpmiddel ontwikkeld in de vorm van een Wizard.

U kunt hierin telefonische notities verwerken van diverse medewerkers, registreren of naar aanleiding van het telefoongesprek een nader onderzoek is uitgevoerd en welke acties zijn ondernomen. Tevens is het mogelijk om doorlooptijden te registreren, zodat u kunt toewerken naar een streefdatum waarop de vraag afgehandeld moet zijn.

De applicatie is erop gericht om eventueel flitsbezwaren af te kunnen handelen. In dit kader is het mogelijk om een waarde aan te passen (ambtshalve mutatie), waarbij de heffingsambtenaar hierop een fiatteringsmogelijkheid heeft. Op deze wijze is het proces niet alleen efficiënt, maar houdt u ook zicht op de waarden die eventueel worden gewijzigd.

Contact

Wilt u meer weten over één van onze diensten, neem dan contact met ons op:

+3188 55 80 505
U kunt ook dit formulier invullen.

Direct inloggen:

Inloggen in TACCENT