Webapplicatie

Op het gebied van automatisering is de wereld continue in ontwikkeling. Door internet zijn we in staat om overal en altijd te beschikken over onze eigen informatie, e-mail en wat al niet meer. TACCENT gaat mee in dit proces. Het feit dat TACCENT een webapplicatie is betekent natuurlijk al dat u waar u maar wil kunt inloggen en werken. Dit maakt thuiswerken eenvoudig, maar u kunt ook in uw werkproces gebruik maken van deze vrijheid.

Samenwerken: geen punt!

TACCENT maakt het mogelijk om met meerdere collega’s of partijen samen te werken. U beschikt over dezelfde gegevens en verwerkt eventuele aanpassingen in hetzelfde bestand. Hierdoor zijn de problemen die gepaard gaan met gegevensuitwisseling verleden tijd geworden. Zodra een taxateur de resultaten van een inpandige opname heeft ingevoerd in TACCENT, kan een collega hiermee direct aan de slag. De lijnen zijn hierdoor korter dan ooit.

Uw hele WOZ-kantoor op zak

Tijdens het uitvoeren van in- en uitpandige opnames kunt u TACCENT eenvoudig met u meenemen. Een tablet, zoals bijvoorbeeld een Ipad, is hierbij een handig hulpmiddel. De bevindingen kunnen direct in de applicatie worden verwerkt en als uw tablet over een camera beschikt, kunnen de foto’s die genomen worden, direct worden gekoppeld. Deze werkwijze maakt het heel eenvoudig om extra controles te doen in het veld. U heeft immers de actuele gegevens van alle objecten bij u.

Iedereen kan taxeren

Als gevolg van de systematiek van TACCENT is altijd inzichtelijk hoe een waarde is opgebouwd. Op het moment dat er een model beschikbaar is voor een bepaald type woningen in een wijk, zal het systeem zelf een waarde genereren als u een nieuw onderdeel opvoert. Woningen in een zelfde gebied worden uniform gewaardeerd en u kunt zien waarom er sprake is van een waardeverschil. Dit zal bijvoorbeeld het geval zijn als de ene woning beter onderhouden is dan de andere. Deze systematiek zorgt er enerzijds voor dat er altijd sprake is van een uniforme waardering en anderzijds dat alle medewerkers binnen het proces waarden kunnen genereren.

Contact

Wilt u meer weten over één van onze diensten, neem dan contact met ons op:

+3188 55 80 505
U kunt ook dit formulier invullen.

Direct inloggen:

Inloggen in TACCENT